CRNE VIJESTI IZ KLINIČKOG CENTRA: Ponovo trocifren broj zaraženih, preminulo čak...

U Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevo do šest sati jutros testirana su 323 uzorka na prisustvo koronavirusa.

  • Vijesti

  • 27. Nov. 2020  27. Nov. 2020

  • 1

Na koronavirus u Kantonu Sarajevo pozitivno je 76 osoba, u Fojnici 11, u Olovu pet, u Bugojnu i Goraždu po šest, u Novom Travniku i Jajcu po četiri osobe, u Ustikolini dvije osobe, u Visokom, također, dvije, a u Uskoplju i Jajcu po jedna osoba. 

U KCUS-u je hospitaliziran 231 pacijent s Covidom-19, a 45 osoba ima razvijenu kliničku sliku te se čeka testiranje, saopćeno je iz KCUS-a.

Na Pedijatriji se nalazi dvoje djece pozitivne na koronavirus, kao i dvije majke koje su, također, pozitivne. Na koronavirus pozitivno je 114 uposlenika KCUS-a, a 54 su u izolaciji. Tokom 24 sata preminulo je 11 osoba.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...