ŠOK U STUDIJU: Radniku HRT-a pozlilo usred snimanja emisije, kolege ga pokušale reanimirati, ali mu nije bilo spasa...

S Hrvatske radio-televizije jutros je stigla šokantna vijest.

  • Regija

  • 27. Nov. 2020  27. Nov. 2020

  • 0

Naime, za vrijeme snimanja "Prizme", multinacionalnog magazina, u Studiju 9 na zagrebačkom Prisavlju jučer je u poslijepodnevnim satima asistentu tona Željku Hradecu iznenada pozlilo.

Njegove kolege u studiju su ga do dolaska Hitne pomoći reanimirale, međutim Hitna je u 15.45 sati jučer proglasila smrt HRT-ovog dugogodišnjeg radnika, asistenta tona Željka Hradeca. 

Policijski uviđaj trajao je na Prisavlju do kasnih večernjih sati. Kako neslužbeno saznaje "Jutarnji list", trenutno se čekaju nalazi obdukcije kako bi se potvrdio uzrok smrti, ali se sumnja na srčani udar.

- Hrvatska radiotelevizija i ovim putem izdražava sućut obitelji Željka Hradeca, kao i svim njegovim kolegama s HRT-a - stoji u saopćenju HRT-a.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...