ADVOKAT FERAGET PONOVO DIGAO DRŽAVU NA NOGE: “Burzić, Ćulum, Lukač… moraju biti procesuirani, DAVID I DŽENAN SU UBIJENI. Moralno je da Tegeltija podnese ostavku”

"Muriz Memić je 100 puta zvao VSTV, tražio prijem, a vidimo kako se telefonskim razgovorima dogovaraju pozicije", kazao je Feraget.

  • Hronika

  • 27. Nov. 2020  27. Nov. 2020

  • 0

Advokat porodice Memić i Dragičević Ifet Feraget bio je gost Face TV-a. On je ovom prilikom kazao kako tužioci iznose neistine.

"Mišković se tresao kao prut. Burzić, Ćulum, Lukač i drugi moraju biti procesuirani. Istrage u predmetima 'Dragičević' i 'Memić' su iskontruisane, lažne i podmetnute. Nama su stranci pomogli, mi im sad govorimo šta se miješaju. Moralno je da Tegeltija podnese ostavku. Muriz Memić je 100 puta zvao VSTV, tražio prijem, a vidimo kako se telefonskim razgovorima dogovaraju pozicije", kazao je Feraget.

Potom je dodao kako su David i Dženan ubijeni.

"Ustavni sud me razočarao. Strancima u Ustavnom sudu treba dati bh. državljanstvo da više ne budu stranci. Nadam se da međunarodna zajednica neće morati reagovati, već da ćemo mi sami izdejstvovati promjene u pravosuđu", rekao je Feraget.

Više o gostovanju advokata Ferageta u videu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...