IDEOLOG VELIKOSRPSTVA KUKA IZ SVEG GLASA: “Srbima predstoje teški dani, u velikoj je opasnosti Republika Srpska!" (VIDEO)

Jedan od najistaknutijih velikosrpskih ideologa, dr. Srđa Trifković razočaran je timom najbližih saradnika koji je okupio novoizabrani američki predsjednik Joe Biden.

  • Politika

  • 27. Nov. 2020  27. Nov. 2020

  • 5

Trifković je priželjkivao pobjedu Trumpa, ali nakon pobjede Bidena, “Srbiji i Srbima predstoje teški dani”, kazao je Trifković, koji posebno zazire od novog državnog sekretara Antonyja Blinkena, koga smatra “ideologom liberalnog intervencionizma”.

Trifković je gledaoce podsjetio na činjenicu da je Blinken bio veliki zagorovnik jedinstvene BiH i strategije ukidanja embarga na isporuku oružja Bošnjacima tokom rata.

Trifković smatra da će Bidenov tim stvarati uvjete za reviziju Dejtonskog sporazuma i to na način potpunog ukidanja Republike Srpske.

U astavku pogledajte cijeli razgovor sa profesorom Trifkovićem za jutarnji program Happy televizije.

Srdja Trifkovic najavljuje lose stvari po Srbiju od strane Bajdenove administracije - 26112020 from Lejla Metiljevic on Vimeo.

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...