OTKRIVEN ZVANIČNI NALAZ: Poznato od čega je preminuo slavni Sean Connery

Zvanični nalaz otkriva od čega je slavni glumac Sean Connery preminuo 31. oktobra u 90. godini.

  • Show

  • 29. Nov. 2020  29. Nov. 2020

  • 0

Sean Connery umro je od upale pluća i srčane insuficijencije u snu. Zvanični nalaz zapravo kao uzrok smrti navodi respiratornu insuficijenciju, koju su izazvali upala pluća, starost i atrijalna fibrilacija - stanje koje uzrokuje nepravilan i ubrzan rad srca, piše "Daily Mail".

Sa druge strane poremećaj srčanog ritma, atrijalna fibrilacija, povećava rizik od srčane insificijencije i moždanog udara.

Do zvaničnog uvida u izveštaj o smrti došao je "TMZ" koji navodi da je u njemu Sean Connery zaveden kao penzionisani glumac.

alt

Sean Connery koji je umro na Bahamima, ostavio je iza sebe suprugu Micheline i sinove Stephanea i Jason koji je izjavio da se porodica trudi da razumije tragediju, iako je glumac bio bolestan duže vrijeme. Conneryjev nasljednik je poručio da svijet žali zbog onoga što je njegov otac uradio u glumačkoj profesiji.

Connery koji je bolovao i od demencije, umro je prije planiranog povratka u rodnu Škotsku gdje će se, kako je izjavila njegova supruga, održati parastos - kada uslovi to dozvole.

Sean Connery ostaće upamćen kao jedan od najboljih glumaca u ulozi Jamesa Bonda u kultnom filmskom serijalu o tajnom agentu 007. Publika mu je čak dodijelila titulu najboljeg.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...