ŽENA PRETUKLA MUŠKARCA OD 240 KILOGRAMA: O ovom bizarnom MMA meču bruji cijeli svijet! (VIDEO)

Na događaju "Our Business" snage su odmerili poznati jutjuber Grigory Chistyakov i profesionalna MMA borkinja Darina Mazdyuk.

  • Sport

  • 29. Nov. 2020  30. Nov. 2020

  • 2

U Rusiji je viđena vjerovatno najbizarnija MMA borba u istoriji.

Na događaju "Our Business" snage su odmerili poznati youtuber Grigory Chistyakov i profesionalna MMA borkinja Darina Mazdyuk.

Vjerovali ili ne, 240 kilograma teški Chistyakov izvukao je deblji kraj protiv 177 kilograma lakše protivnice.

Ruskinja, koja je nedavno uplovila u profesionalne vode, očitala je lekciju nadobudnom youtuberu. Chistyakov je pun samopouzdanja ušao u kavez. Odmah na startu je pokušao da pritisne protivnicu uz ogradu, ali ona je uspjela da izdrži napad.

U nastavku borbe zadala mu je nekoliko razornih udaraca i "planina" od 240 kilograma se srušila na pod. Darina je nastavila da ga udara u glavu, pa je sudija bio primoran da prekine meč.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...