DUŽAN I BOGU I NARODU: Pjevač Darko Lazić u dugovima je do grla, zbog kamatara strahuje za vlastiti život…

„Ne smem se drogirati, ne smem jesti, pa mogu li barem piti? Kada sam jeo, govorili su mi da sam vepar, a kada sam se drogirao, pričali su da sam narkoman“, rekao je Lazić.

  • Estrada

  • 30. Nov. 2020  30. Nov. 2020

  • 0

Srbijanski pjevač Darko Lazić (29) ponovno se našao u problemima. Srbijanski mediji pišu kako je pjevač upao u finansijske probleme s obzirom na to da već neko vrijeme nema nastupe na mjesečnom nivou. No, novac duguje i kamatarima, a dug se pretvorio u vrtoglavu cifru. 

- Još uvek nisam vratio dugove pa je sada 'cifra' narasla. Prije je bilo oko pola miliona, a sada je 2,5 milona maraka. Čim krenem raditi, vratit ću novac. Bitno je da je glava na ramenima - rekao je Darko za emisiju "DeToxic" i dodao: 

- Ako neki drugi duguju, pa zašto ne bih mogao i ja? Milion i po eura nije malo. Šta ljude zanima koliko novca dugujem? Treba me neko ubiti zbog duga? Sve ovo je za normalne ljude. Vratit ću pare - rekao je pjevač za kraj. 

Inače, Darko je prije mjesec dana, pišu srbijanski mediji, progovorio i o porocima. 

- Ne smem se drogirati, ne smem jesti, pa mogu li barem piti? Kada sam jeo, govorili su mi da sam vepar, a kada sam se drogirao, pričali su da sam narkoman. Sada verovatno misle da sam alkoholičar - rekao je Darko. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...