NOVI UŽAS NA BH. CESTAMA: U sudaru traktora i Golfa povrijeđene...

Uviđaj su obavili službenici Policijske stanice Srbac, a o navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

  • Hronika

  • 30. Nov. 2020  30. Nov. 2020

  • 0

Dvije osobe su povrijeđene u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila jučer u mjestu Кukulje, u opštini Srbac, saopšteno je iz Policijske uprave Bosanska Gradiška.

Povrijeđeni su Z. V., koji je upravljao putničkim automobilom VW Golf, kao i vozač N. T. radne mašine traktor marke 'IMT 539.

"Na lokalnom putu Razboj Ljevčanski – Кosjerovo, u mjestu Кukulje, opština Srbac, 29. novembra 2020. godine u 17.22 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali Z. V. iz mjesta Donji Кladari, opština Srbac, sa putničkim automobilom marke VW Golf i N. T. iz mjesta Кukulje, opština Srbac, s radnom mašinom traktor marke IMT 539", saopšteno je iz Policijske uprave Bosanska Gradiška.

Nakon što mu je u prostorijama SHP Srbac ukazana pomoć, vozač radne mašine traktora marke IMT 539 N. T. prevezen je na daljnje liječenje u prostorije Univerzitetskog kliničkog centra RS.

Uviđaj su obavili službenici Policijske stanice Srbac, a o navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...