STRAVIČNO U MOSTARU: Mrtve sestre nađene u stanu, a njihova TIJELA su već bila u FAZI RASPADANJA...

Policiju pozvale komšije, tačan uzrok smrti bit će poznat nakon što se obave uviđaj i obdukcija.

  • Hronika

  • 30. Nov. 2020  30. Nov. 2020

  • 1

Dvije ženske osobe pronađene su u nedjelju navečer mrtve u stanu u ulici Mile Budaka u Mostaru, potvrdio je potparol MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona Ljudevit Marić.

- Policijskoj upravi Mostar oko 21.30 sati stanari u ulici Mile Budaka javili su da se osjeti neki neugodan miris. Policajci su zajedno s gradskim službama ušli u stan i tu su pronašli dva mrtva tijela, koja su već bila u poodmakloj fazi raspadanja - kazao je Marić.

- Po nekim dokumentima koje smo pronašli, jedna osoba je 1957, a druga 1959. godište - kazao je Marić.

Prema nezvaničnim informacijama koje su se mogle čuti, žene čija su tijela nađena su sestre. Iz izvora bliskih istrazi neslužbeno se moglo saznati da policija nije našla tragove koji bi ukazivali da je u stan provaljeno, kao ni tragove koji bi ukazali na to da je u stanu bila neka treća osoba, piše "Oslobođenje".

Marić je istaknuo kako zasad nema indicija da se radi o nasilnoj smrti, ali da će tačan uzrok biti poznat nakon što se obave uviđaj i obdukcija.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...