KOMŠILUK GORI: U Srbiji kritično

U posljednja 24 sata u Srbiji su na koronavirus testirane 17.093 osobe, a 6.224 su bile pozitivne, dok je, nažalost, preminulo 55 osoba.

  • Regija

  • 30. Nov. 2020  30. Nov. 2020

  • 0

Prema posljednjim podacima Ministarstva zdravlja i Instituta "Batut", na respiratorima u bolnicama širom zemlje se nalaze 253 pacijenta, prenose agencije.

Ponedjeljkom Srbija bilježi manji broj testiranih i zaraženih s obzirom na to da su to podaci od vikenda, kada, inače, manji broj ljudi odlazi kod ljekara. Jučer je Srbija imala 65 umrlih od korone, testirano je 15.508 osoba, od kojih je 6.179 bilo pozitivno.

Prema jučerašnjem presjeku, na respiratorima u bolnicama širom zemlje nalazila su se 252 pacijenta.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...