IMA DODIK DA POLUDI: Bivši ministar policije dao punu podršku Nešiću

"U kontaktu sam sa stotinama članova i velikim brojem opštinskih i gradskih odbora. Svi su uz predsjednika i uz DNS", kaže Jovičić.

  • Politika

  • 30. Nov. 2020  01. Dec. 2020

  • 0

Radislav Jovičić, potpredsednik DNS i bivši ministar policije Republike Srpske, izjavio je da potpuno podržava predsJednika Nenada Nešića i put promjena koje ta podrška znači.

"Nenad Nešić rekao je DA promjenama u Republici Srpskoj a njegove odluke potvrdili su rezultati na prethodnim izborima. Uspravan DNS koji ne trpi poniženja je treća politička snaga u Republici Srpskoj i ključni faktor promjena koje su se desile. Stranka zato ima dva puta: da podrži Nenada Nešića i put uspjeha jer ambicija DNS mora biti sam vrh ili da se vrati na margine politickog života sa koje nas je pomjerio predsjednik stranke. U kontaktu sam sa stotinama članova i velikim brojem opštinskih i gradskih odbora. Svi su uz predsjednika i uz DNS. Uspjeh se u politici i životu zavređuje stavom, dostojanstvom, hrabrošću i radom i svi kojima su ove vrline na srcu ostaće na putu uspjeha i promjena koje će našu Republiku Srpsku ojačati i učiniti dobrim mjestom za život", kazao je Jovičić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...