POLITIČKA ANALITIČARKA IVANA MARIĆ STALA U ZAŠTITU KONAKOVIĆA: Izvrijeđala Jusufa Nurkića - "Može seljak iz sela, ali selo iz seljaka nikada"

Već danima traje polemika preko društvenih mreža i medija između predsjednika Naroda i pravde Elmedina Konakovića i bh. reprezentativca i zvijezde NBA Jusufa Nurkića.

  • Mini market

  • 30. Nov. 2020  01. Dec. 2020

  • 13

Rasprava je počela nakon što je Nurkić, gostujući u programu BHRT-a, rekao da su „Konaković i Vujović smatrali da nisam dovoljno talentovan“.

Nakon što je Konaković odgovorio na ove primjedbe, uslijedio je niz orkestriranih napada na Jusufa Nurkića, prevashodno od strane funkcionera Naroda i Pravde, a zatim i od simpatizera ove stranke, koji istupe NBA košarkaša nastoje povezati sa SDA, o čemu je "Slobodna Bosna" već pisala.

U raspravu se večeras uključila i nezavisna politička analitičarka Ivana Marić koja je stala u zaštitu Konakovića i poručila bh. reprezentativcu kako „može seljak iz sela, ali selo iz seljaka nikada“.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...