PUKLA BRUKA: Nogometaši u Srbiji se osramotili zbog počasti Diegu Maradoni (VIDEO)

Prije utakmice Metalac - Zlatibor, došlo je do velikog propusta, nije održana minuta šutnje u čast Diega Armanda Maradone.

  • Sport

  • 01. Dec. 2020  01. Dec. 2020

  • 0

Iako je cijela planeta odala počast Maradoni, niko se u Gornjem Milanovcu nije sjetio da se i na ovaj način ukaže poštovanje velikanu.

Na svim ostalim superligaškim stadionima, uz pjesme posvećene Diegu s razglasa, održana je i minuta šutnje, ali ne radi se o individualnom činu klubova – FIFA je svim fudbalskim savezima poslala dopis o obavezi da se održi minuta šutnje.

Toga nije bilo u Gornjem Milanovcu, gdje su ljudi iz kluba imali obavezu da daju spikeru tekst o obavještenju, prenosi "Sportski žurnal".

Dužni su bili da reaguju glavni sudija Petar Piper i delegat Stanislav Karasi, a tu mrlju malo je tek popravio spektakularan gol Mbongua.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...