LIJENI LJUBIMAC: Zlatni retriver odbija da šeta dok ne dobije "nagradu"

Lijeni zlatni retriver postao je senzacija na internetu nakon što su podijeljeni snimci na kojima odbija šetati sa svojim vlasnikom - sve dok se ne pojavi stranac s hranom.

  • Šareni svijet

  • 01. Dec. 2020  01. Dec. 2020

  • 0

Zlatni retriver Elsie postao je zvijezda kada je izašao videosnimak na kojem se vlasnik Mike Cook bori da ga prošeta pješačkom stazom u Byron Bayu u državi New South.

Nakon što ju je Mike nekoliko puta neuspješno pokušao pokrenuti, ljubazni neznanac ponudi joj je sladoled i ona je skočila ravno na noge.

Sada se pojavio još jedan snimak, na kojem se taj isti pas pravi mrtav kako ne bi morao šetati.

Cook je rekao za "Daily Mail" da Elsieine ludorije ne pokreće želja da prestane hodati, već pokušaj da dobije ono što želi.

"Ako postoji nešto što joj se sviđa, pravit će se mrtva dok ne dobije ono što želi", rekao je.

Cook je rekao da ona uvijek mami pažnju i nije iznenađen što su njene ludorije snimili slučajni prolaznici.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...