POČEO SASTANAK DODIKA I ČOVIĆA: Kuju novi opasan plan za Mostar

Iz HDZ-a BiH najavljeno je da su tema razgovora lokalni izbori u Mostaru koji će nakon 12 godina biti održani 20. decembra ove godine.

  • Politika

  • 01. Dec. 2020  01. Dec. 2020

  • 5

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik stigao je danas u Mostar, nakon čega je počeo sastanak s liderom HDZ-a BiH Draganom Čovićem. Iz HDZ-a BiH najavljeno je da su tema razgovora lokalni izbori u Mostaru, koji će nakon 12 godina biti održani 20. decembra ove godine.

Nakon polusatnog sastanka u Domu HDZ-a BiH, predsjednicima SNSD-a i HDZ-a pridružit će se i stranačke delegacije.
 
Dodik će se nakon toga sastati i s građanima Mostara srpske nacionalnosti s kojima će razgovarati o položaju Srba te o lokalnim izborima, javlja Klix.

U 14 sati sastat će se i s kandidatima na listi "Ostajte ovdje - Zajedno za naš Mostar" i predstavnicima Izbornog štaba. S njima će Dodik razgovarati o prilici da Srbi u Gradskom vijeću Mostara izaberu svoje legitimne predstavnike.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...