VULIN SE POHVALIO: "Sinoć smo u Beogradu imali budalu koja je pucala..."

"...po automobilima na parkingu, ali ga je policija odmah uhapsila."

  • Regija

  • 01. Dec. 2020  01. Dec. 2020

  • 0

Komentarišući stanje javne bezbjednosti u Beogradu i Srbiji, tamošnji ministar policije Aleksandar Vulin rekao je da su građani bezbjedni što, veli on, potvrđuju i statistički podaci.

"Sinoć smo u Beogradu imali budalu koja je pucala po automobilima na parkingu. Policija ga je odmah uhapsila", kazao je on.

Naveo je da je u prethodnom periodu izvršeno pet mafijaških ubistava i da su sva riješena. "Malo je policija koje se time mogu pohvaliti", kazao je Vulin. Upitan da li je moguće zatvaranje Srbije usljed pogoršanja epidemiološke situacije, Vulin je rekao da je to najteži scenarij koji će biti primijenjen "ako struka bude rekla da treba da štitimo zdravlje ljudi po bilo koju cenu".

(SB/Tanjug) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...