JERLAGIĆ O SDP-u: "Izdaja, prodaja, licemjerstvo, riječima se ne može opisati..."

Najoštrije osuđujemo izdaju i krivična djela koju su u Srebrenici režirali i počinili članovi SDP-a.

  • Politika

  • 01. Dec. 2020  01. Dec. 2020

  • 7

Saopćeno je ovo iz Stranke za BiH.

"Pitamo ih da li im je išta SVETO u ovoj napaćenoj državi i dokle ide njihov cinizam i licemjerstvo u tobožnjoj brizi za 'običnog' čovjeka, a onda izdaju i prodaju najnapaćeniji dio teritorija Bosne i Hercegovine. Ne postoje riječi čime se može opisati vaše licemjerstvo i izdaja", navode iz SBiH.

"Pozivamo kompletno rukovodstvo SDP-a, na čelu sa predsjednikom Nerminom Nikšićem, da odmah podnesu ostavke i da se više nikada ni ne pokušaju baviti politikom, brigom za čovjeka, brigom za radnika, brigom za društvo i državu, brigom za Ustav BiH, jer ako su ovo učinili u Srebrenici, kako im vjerovati na bilo čemu drugom", kaže predsjednik Stranke za BiH Amer Jerlagić.

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...