VUČIĆ ODLUČIO, NA VLADI SRBIJE JE SAMO DA TO POTVRDI: Restorani, kafići i barovi, klubovi, tržni centri, igraonice, kladionice...

...prodavnice i svi drugi prodajni objekti, moći će raditi radnim danima do 17 sati, dok vikendom uopće neće raditi.

  • Regija

  • 01. Dec. 2020  01. Dec. 2020

  • 1

Na sjednici Vlade Srbije u četvrtak trebalo bi da budu potvrđene nove restriktivne mjere koje je predložio Krizni štab, pišu beogradski mediji.

Restriktivne mjere koje će važiti od petka, podrazumijevaju da će ugostiteljske i trgovinske firme, restorani, kafići i barovi, klubovi, tržni centri, igraonice, kladionice, prodavnice i svi drugi prodajni objekti moći raditi radnim danima do 17 sati, dok vikendom uopće neće raditi - od petka u 17 sati do ponedjeljka u 5 sati.

Prodavnice prehrambene robe mogu raditi svaki dan do 21 sat, uključujući i vikend, a pozorišta i kina do 17 sati, uključujući i vikend. Apoteke, benzinske pumpe (točenje goriva) i dostava hrane putem kurira mogu raditi neograničeno, cijelu sedmicu.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...