O OVOME JE NOVAK ŠUTIO: Džumhur dobio besplatne pripreme kod Đokovića, otkrio je...

...Damirov trener Petar Popović.

  • Show

  • 01. Dec. 2020  01. Dec. 2020

  • 1

Srbijanski teniser Novak Đoković napravio je još jednu hvale vrijednu gestu.

O svojim potezima izvan terena Nole rijetko kad govori u javnosti, a i za ovaj posljednji se, vjerovatno, ne bi znalo da se nije javio trener Damira Džumhura Petar Popović. On je srbijanskim teniserima, ali i našem Damiru Džumhuru, omogućio da se ove zime potpuno besplatno pripremaju za novu sezonu u njegovom centru.

“Počinjemo pripreme za 2021. godinu. Džumhur i Filip Krajinović u Novakovom teniskom centru. A posebna zahvalnost Novaku za ono što je ove zime uradio za sve srpske igrače - omogućio im je besplatno korištenje terena, loptice, hranu, hotel, rekete, i tako dalje... Stvarno - vau. Skidam kapu, Nole”, objelodanio je Popović.

(Sportske.ba) 

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...