ŽIVOT NAKON VELIKE BORBE: Siniša Mihajlović za "Sky" govorio o borbi s leukemijom

“Život je fantastična stvar, posebno kada prolazite kroz nešto kroz što sam ja prolazio.”

  • Show

  • 01. Dec. 2020  01. Dec. 2020

  • 1

Slavni srbijanski fudbaler, a danas trener Siniša Mihajlović u razgovoru za "Sky" govorio je vrlo otvoreno o borbi s leukemijom.

“Život je fantastična stvar, posebno kada prolazite kroz nešto kroz što sam ja prolazio”, rekao je Mihajlović.

Onda je još jednom pokazao šta misli o pobjedi nad leukemijom.

“Ja sam rođen dva puta. Prvi put 1969., a onda 50 godina kasnije. Vidjeti snažnog muškarca da plače je posebna stvar, uz bolest sam naučio iznositi svoje emocije. Naučio sam plakati i nije me sramota toga. Nikoga ne bi trebalo biti sramota. Prije sam to sve držao u sebi, a sad sam shvatio da je plakanje dobra stvar”, rekao je Mihajlović i dodao:

“Htio sam živjeti, boriti se. Nisam sebi i svojoj porodici mogao dozvoliti odlazak s ovog svijeta. Nikad nisam izgubio nadu iako sam nekoliko puta sanjao svoju sahranu. Sanjati svoju sahranu je jako čudno. Hvala svima koji su bili uz mene, kada bih ih u bolnici s prozora vidio da su došli da me pozdrave, bio bih još jači, ali i tužan što ne mogu biti s njima.”

Mihajloviću je u ljeto 2019. dijagnostifikovana leukemija, ali je nakon hemoterapija uspio da se oporavi i vrati normalnom životu.

(CdM) 

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...