STANIVUKOVIĆ SE POŽALIO: "Zatvorena su mi vrata samo jedne televizije!"

"Gostovao sam na svim javnim servisima i televizijama s nacionalnim frekvencijama u regionu, jedino je javni servis naše Republike Srpske ostao zatvoren za mene", tvrdi Draško Stanivuković.

  • Mini market

  • 01. Dec. 2020  01. Dec. 2020

  • 5

Novoizabrani gradonačelnik Banje Luke postao je ovih dana prava regionalna medijska zvijezda, a na termine za intervju s njim čekaju i neki mediji iz Njemačke, Italije i Austrije.

– Jedino sam na Radio-televiziji Republike Srpske i dalje nepoželjan. Dakle, samo u mom gradu, u mojoj Republici Srpskoj, zatvorena su mi vrata javnog servisa – rekao je Stanivuković za Srpskainfo.

Podsjeća da je gostovao na svim značajnijim televizijama i govorio za medije u Beogradu, Zagrebu, Sarajevu, Podgorici i tvrdi da to ne radi zarad lične promocije nego zato što hoće da bude “najbolji ambasador Banjaluke”.

– Želim da predstavim Banjaluku u najljepšem svjetlu, jer to naš grad zaslužuje. Možemo za kratko vrijeme otvoriti vrata grada, razbiti predrasude i podjele među ljudima, posvetiti se privredi, razvoju poslovnih zona, otvoriti grad prema Beogradu, Zagrebu, Ljubljani, Sarajevu i drugim gradovima u regiji, i ja već radim na tome. Mnoge sam kontakte već uspostavio i, čim preuzmem dužnost gradonačelnika, vidjeće se prvi efekti tog otvaranja – rekao je Stanivuković.

I na sjednici Narodne skupštine Republike Srpske govorio je danas o javnom servisu Republike Srpske. Postavio je pitanje da li je istina da RTRS namjerava da ukine jednu od svojih najdugovječnijih i najgledanijih emisija “Banjalučku panoramu” u znak odmazde prema Banjalučanima koji su “pogrešno” glasali.

Na ovo pitanje je odgovorio potpredsjednik Vlade RS Anton Kasipović, koji je i predsjednik Upravnog odbora RTRS-a. Kasipović je rekao da “ne vjeruje” da bi emisija, koja ima značajnu gledanost i utjecaj, mogla biti ukinuta.

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...