PJEVAČICA PRIZNALA DA SE BAVI PROSTITUCIJOM: "Sat košta između 300 i 500 franaka; kod mene dolaze oženjeni"

Na početku razgovora, bez imalo stida, obrazložila je da se njen biznis odvija online putem.

  • Estrada

  • 01. Dec. 2020  02. Dec. 2020

  • 0

Transrodna pjevačica Elektra Elit posljednjih nekoliko mjeseci sve češće se pojavljuje u medijima. U nekoliko domaćih intervjua istakla je kako se pored pjevanja bavi biznisom, ali nije precizirala kojim.

Ona je sada za švicarski lokalni kanal "TeleZuri" bez pardona ispričala kako se bavi prostitucijom, jer je to kod njih legalizovano. Na početku razgovora, bez imalo stida, Elektra je obrazložila da se njen biznis odvija online putem.

"Za vrijeme korone sam online putem počela da zarađujem. Stiglo mi je više od 2.000 poruka. Mogu ti reći da se to isplati. Postoje samo chatovi gdje se pišu poruke sa korisnicima mojih usluga ili video pozivi kao druga solucija. Ne mogu reći da je za moj posao loše vrijeme. Kada bih rekla to, sigurno bih lagala. Ne smijemo zaboraviti da smo pijre izolacije imali savršeno vrijeme za posao", govori transrodna pjevačica koja je dugo prije korona virusa radila u poznatoj ulici "Langstrasse" u Cirihu, gdje prostitutke nude svoje usluge.

"Ako prostitutka od deset do dvadeset godina provede u 'Langstrasse', poznatoj ulici u Cirihu, sobu pritom plaća dvije ili do tri hiljade franaka i ostaje deset godina u toj ulici, to znači da ona tamo zarađuje novac. Zbog toga mi tamo i ostajemo. Poznajem mnoge žene iz te ulice. Sada pričam iskreno i bez tajne. Svake sedmice kao prostitutke dobijamo novac od fondacija, gdje se donacije kreću od 100 do 500 franaka, a nekad i više. Uglavnom nas pomažu sa svih strana", izjavljuje Elektra bez blama, dok usput opisuje kako se odvija priprema u sobama i koji su muškarci njene mušterije.

"U sobama je sve pipremeljeno i prije toga dezinfikovano. Ali hajmo realno, ko mene može da kontroliše u sobi kada sam sa mušterijama. Moje lične mušterije su hetero muškarci, oženjeni muškarci, homoseksualci ne dolaze kod trans ili transrodnih osoba. Kod mene obično dolaze oni koji već imaju djevojke i žene", kaže pevačica koja smatra da na bolji način može da ispuni želje muškarcu od žene, jer je ona prije operacija bila muško i zna kako oni razmišljaju.

"Transrodne osobe ne razmišljaju kao žene, nego kao muškarci. To znači da ako si ti moja mušterija, i ti si muškarac, znaš šta želiš, ali ja sam također bila muško i shvatam tvoje potrebe. To je velika prednost u mom slučaju. Mušterije imaju veće poštovanje sa mnom, nego sa ženom. Dosta su slobodniji u intimnim odnosima. Imam i brze mušterije koje dođu na pet i deset minuta", govori Elit koju nijednog trenutka nije bilo sramota i usput do detalja bez imalo blama govori koji je njen cjenovnik.

"Moj sat košta između 300 i 500 franaka, u zavisnosti od fantazija mušterije. Sama odlučujem koliko ću intimne odnose naplatiti, jer sam preko deset godina u toj ulici u Cirihu", zaključuje Elektra Elit koja se nijednog minuta nije posramila.

Elektra je prije 13 godina prestala da bude muško i promijenila spol. Iza sebe ima brak i dvoje djece, koja nijednog trenutka nisu osudila njenu odluku. Sin i kćerka su ponosni na nju, a "tata" će je zvati do kraja života.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...