STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U HRVATSKOJ: Šleper se prevrnuo na autocesti, na njega naletjela dva vozila u kojima su bili državljani BiH (FOTO)

Teretno vozilo koje je išlo iz Zagreba prema Maclju, prevrnulo se na traku za vožnju u suprotnom smjeru, a na njegovu prikolicu naletjela su dva automobila.

  • Hronika

  • 02. Dec. 2020  02. Dec. 2020

  • 0

Teretno vozilo koje je išlo iz Zagreba prema Maclju, prevrnulo se na traku za vožnju u suprotnom smjeru.

Noćas se na autocesti A-2 iz smjera Krapine prema Zagrebu u Hrvatskoj dogodila teška saobraćajna nesreća. HAK je na svojim službenim stranicama objavio da je autocesta A-2 Zagreb - Macelj između čvorova Zabok i Sveti Križ Začretje u oba smjera zatvorena zbog te nesreće.

U smjeru Zaboka prema Začretju se u blizini benzinske pumpe "Crodux" prevrnuo kamion, a na terenu su bili policija, Hitna pomoć i vatrogasci. Fotografije prevrnutog šlepera su objavljene na Facebook stranici Policija zaustavlja – Krapinsko-zagorska županija.

Teretno vozilo koje je išlo iz Zagreba prema Maclju, prevrnulo se na traku za vožnju u suprotnom smjeru, a na njegovu prikolicu naletjela su dva automobila, javlja "Zagorje international" i dodaje da su dvije osobe iz šlepera lakše povrijeđene, dok putnici iz automobila nisu povrijeđeni. U svim vozilima koja su sudjelovala u nesreći, bili su državljani BiH, javlja "Zagorje International".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...