RATNI ZLOČINAC I PRVI ČETNIK SRBIJE: Hvali Draška Stanivukovića, a Dodiku poručuje...

"Stanivuković je interesantan političar", kaže Šešelj.

  • Mini market

  • 02. Dec. 2020  02. Dec. 2020

  • 4

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je u jutarnjem programu Happy TV da je Draško Stanivuković veliki potencijal te da lider SNSD-a Milorad Dodik pravi grešku, jer se sukobljava s njim.

- Umjesto da Dodik traži zajednički jezik s njim, da mu se izvini, on prijeti da će Banjalučane da kazni što su glasali za njega - kazao je Šešelj.  

On je rekao da je Stanivuković interesantan političar.

- Treba još da uči, ali ima veliki potencijal. On je inteligentan, hladnokrvan i izlazi iz svakog sukoba sa političkim protivnicima kao pobjednik, jer ih tako hladan raspamećuje. Dodik pravi grešku, jer se sukobljava s njim i kandidovao je čovjeka koji se izjašnjava kao Crnogorac za gradonačelnika Banjaluke. Neće Srbi više da glasaju za takve - zaključio je Šešelj.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...