NAKON OSTAVKE SAŠE MAGAZINOVIĆA, POZNATI SARAJEVSKI ADVOKAT PITA: "A šta čeka Nermin Nikšić?"

Senad Pećanin bio je aktivan na društvenim mrežama.

  • Mini market

  • 02. Dec. 2020  02. Dec. 2020

  • 2

Sarajevski advokat Senad Pećanin komentarisao je na društvenim mrežama ostavku Saše Magazinovića na funkciju predsjednika Glavnog odbora SDP-a nakon jučerašnjih dešavanja u Srebrenici.

Pećanin je na Twitteru upitao: "A šta čeka Nermin Nikšić?"

Pećanin je potom odgovorio na tvit koji je objavio režiser Dino Mustafić i napisao: "Sve osim njegove ostavke je licemjerje."

Podsjećamo, Saša Magazinović dao je jutros ostavku uz obrazloženje da je to lični moralni čin, kojim, kako je rekao, šalje "poruku poštovanja prema Srebrenici, ali i SDP-u onakvom kakav bi trebao biti".

“Nastaviću davati svoj doprinos SDP-u jednakim intenzitetom kao i do sada. Ova odluka ima veze samo sa mnom i nije dio ničega što bi mogli drugačije interpretirati", naveo je Magazinović.

(S. B.)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...