I VOJIN MIJATOVIĆ SE OGLASIO O SKANDALU: “Svima i u SDA i u zelenoj levici mora biti jasno, predsednika SDP-a BiH su uvek..."

Posljedni u nizu SDP-ovaca koji su se oglasili o aferi "Bego" u Srebrenici je Vojin Mijatović.

  • Mini market

  • 02. Dec. 2020  03. Dec. 2020

  • 2

On se u svom statusu osvrnuo i na stanje unutar SDP u, realno, teškim trenucima kroz koje prolazi stranka zbog skandala kojeg su prozveli članovi u Srebrenici.

“Ima ovoj slici više od godinu dana i pošto ovih dana svi o nekom moralu vrijeme je da i ja nešto napišem! Prvo svima da bude jasno odluke o SDP-u i u ime SDP-a se donose na organima SDP BiH, ne na društvenim mrežama, ne po obaveštajnim krugovima, ne po kafanama gde sećijaši zelena levica, ne u glavama onih koji su izdali i ukaljali SDP a isti SDP im je dao sve što imaju u životu” počeo je Mijatović.

On je istakao da SDP nije idealan, niti je to stranka bez problema, ali kaže da stranke koje važe za veće imaju i veće probleme.

“Sve te probleme u SDP-u će članovi SDP-a rešiti na organima partije i koliko god su se neki radovali izaćemo jos jači iz svega ovoga. Moram razočarati mnoge nema ni ličnih sukoba kako su trubili mnogi režimski mediji samo da podsetim od sukoba Denisa Bećirovića i mene koji je predstavljen kao lom u SDP-u, moram vas razočarati prošle nedelje smo pili kafu i daćemo zajednički doprinos jačanju SDP-a. Takođe fabrikovani sukob Irfana Čengica i Damira Mašića koji stalno koriste režimski mediji, džaba se radujete jutros smo svi pili kafu i kao što odavno znam taj sukob ne postoji sem u glavama onih koji ne žele dobro SDP-u”, napisao je Mijatović.

Dalje je naveo da se Nermin Nikšić oporavlja od korone te da uskoro biti u punom radnom kapacitetu.

“Svima i u SDA i u zelenoj levici mora biti jasno, predsednika SDP BiH su uvek i birali i smenjivali članovi i organi SDP BiH, tako će i ostati! Na kraju moram konstatovati da su najglasniji oni koji su davno napustili SDP ili toliko ukaljali obraz SDP-a da ni varikina ne može to da spere, a to što politički protivnici vode hajku i postavljali bi i smenjivali rukovodstvo SDP-a to je potpuno legitimno, ali nije SDP satelit stranka na kojoj se organi smenjuju i postavljaju na izmišljenim kongresima već ozbiljna politička organizacija koja ne beži od odgovornosti i kod uspeha i kod padova. Svim članovima SDP-a mogu da poručim da je mesto za diskusiju na organima partije, te da se rukovodstva mogu i trebaju menjati ako ne rade dobro, ali da imamo jednu partiju i da alternative nema”, naveo je Mijatović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...