PREMINUO BIVŠI FUDBALER ŽELJEZNIČARA I ČELIKA MIDHAT MUJKIĆ: Danas dženaza…

Dženaza i ukop obavit će se danas u 14:30 sati.

  • Sport

  • 03. Dec. 2020  03. Dec. 2020

  • 0

Jučer je u 74. godini preminuo Midhat Mujkić, bivši fudbaler Željezničara, koji je plavi dres nosio od 1965. do 1976. godine.

- Midhat Mujkić je rođen 6. septembra 1947. godine u Sarajevu. Ponikao je na Grbavici, a potom deset godina nosio dres 'Plavih'. Sakupio je 84 nastupa, a još je u karijeri igrao za Čelik i visočku Bosnu. Dženaza i ukop će se obaviti danas u 14:30 sati na mezarju Ravne Bakije. Fudbalski klub Željezničar izražava najiskrenije saučešće porodici, prijateljima i svim ožalošćenima – saopćeno je iz kluba s Grbavice.

alt

Foto: Facebook

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...