BURNO U SKUPŠTINI CRNE GORE: Opasna retorika Dritana Abazovića, zaprijetio poslanicima DPS-a hapšenjem (VIDEO)

Kandidat za potpredsjednika Vlade i predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović je na današnjoj sjednici Skupštine na kojoj se raspravlja o programu i personalnom sastavu vlade mandatara Zdravka Krivokapića iznio niz optužbi i prijetnji poslanicima DPS-a.

  • Regija

  • 03. Dec. 2020  

  • 1

Abazović se povišenim tonom obratio poslanicima Demokratske partije socijalista kojima je prijetio hapšenjima, a nazvao ih i mafijašima.

“Ako prođe vlada, ako budem zadužen za bezbjednosni sektor, pokazaću na svakoga ko pravi opstrukcije da se zemlja oslobodi kriminala i korupcije. Neće više vladati mafija. Ideja je da ne vladaju kriminalci”, zaprijetio je Abazović.

On je optužio poslanike DPS-a da mu crtaju metu i dolaze ispred njegove kuće kada on nije tamo.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...