DRITAN ABAZOVIĆ O PRIJETNJAMA I UCJENAMA: "Istina je da su mi nudili 21 milion eura"

Abazović je rekao da mu se, povodom prijetnji koje su mu upućene od jednog kriminalnog klana, javio blizak srodnik porodice Keljmendi.

  • Regija

  • 03. Dec. 2020  04. Dec. 2020

  • 2

Predsjednik građanskog pokreta URA Dritan Abazović izjavio je danas Televiziji Vijesti da je tačno da mu ponuđen 21 milion eura, ali da bi bilo neozboljno da govori šta mu je ko nudio.

Abazović je rekao da mu se, povodom prijetnji koje su mu upućene od jednog kriminalnog klana, javio blizak srodnik porodice Keljmendi.

"Rekao je da su oni zgroženi informacijom koja se pojavila u medijima i da oni nemaju nikakav motiv. Logičnije je da neko odavde iz Crne Gore želi da uradi nešto, a da zavara tragove sa nekim iz regiona koji nema pristup Crnoj Gori. Sve što mi se desilo prije i poslije izbora me okamenilo i nemam nikakav strah. Iza mene ne stoji niko i odgovaram samo građanima.“, rekao je Abazović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...