"MOJ BRAT": Poznati turski kuhar Nusret objavio sliku s Dodikovim sinom sa porukom...

Poznati turski kuhar, čiji su restorani namijenjeni samo mesoljupcima, podijelio je fotografiju na Instagramu uz poruku: “Sin predsjednika Bosne. Moj brat.”

  • Mini market

  • 04. Dec. 2020  04. Dec. 2020

  • 0

Salt Bae ili pravim imenom Nusret Gökçe, vlasnik lanca restorana po imenu Nusr-Et fotografisao se s Igorom Dodikom, sinom predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika. Da su njih dvojica prijatelji, a ne samo poznanici moglo se zaključiti iz opisa fotografije, piše Klix.

Poznati turski kuhar čiji su restorani namijenjeni samo mesoljupcima podijelio fotografiju na Instagramu uz poruku “Sin predsjednika Bosne. Moj brat”.

Inače, Nusret je vlasnik lanca restorana koji su otvoreni i u Istanbulu, Miamiju, New Yorku, Dohi, Abu Dhabiju i Dubaiju.

alt

Salt Bae i nije baš omiljen među gastrokritičarima. Nakon otvaranja restorana u New Yorku jelovnik slavnog turskog kuhara nazvan je precijenjenim. 

Međutim, uprkos kritičarima, njegov broj fanova neprestano raste, a trenutno ga na Instagramu prati oko 25 miliona ljudi iz cijelog svijeta.

Nusret je postao inspiracija mnogima da počnu pripremati meso u kuhinji, a posebno je poznat njegov potez sa soli. Gosti njegovog restorana su mnoge svjetski poznate ličnosti iz svijeta sporta i showbiza.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...