PANIKA U ČOVIĆEVIM REDOVIMA: Pred izbore u Mostaru u pomoć stižu ministar i visoka delegacija Vlade Hrvatske...

Ostalo je još nekoliko dana do izbora u Mostaru, a HDZ BiH angažirao je sve raspoložive snage u BiH i Hrvatskoj.

  • Politika

  • 04. Dec. 2020  04. Dec. 2020

  • 2

Predsjednik HDZ-a BiH i zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragan Čović sastat će se danas u Domu HDZ-a BiH u Mostaru sa ministrom gospodarstva i održivog razvoja Republike Hrvatske Tomislavom Ćorićem.

Uz Čovića, sastanku će prisustvovati i Darijana Filipović, dopredsjednica HDZ-a BiH i poslanik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, Mario Kordić, nosilac liste HDZ-a BiH za Gradsku izbornu jedinicu Mostar, i Slaven Zeljko, predsjednik Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar.

Ispred Vlade Republike Hrvatske sastanku će, uz ministra Ćorića, prisustvovati i Luka Burilović, predsjednik Hrvatske gospodarske komore.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...