CRNE VIJESTI IZ KLINIČKOG CENTRA: Zaraženi iz deset gradova, najviše pozitivnih iz Sarajeva, na intenzivnoj njezi čak...

Prema informacijama iz KCUS-a, na koronavirus pozitivno je 87 uposlenika, dok su 44 u samoizolaciji.

  • Vijesti

  • 04. Dec. 2020  04. Dec. 2020

  • 0

U Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu (KCUS) tokom noći obrađeno je 77 pozitivnih testova na koronavirus.

Kako je za "Faktor" potvrđeno iz KCUS-a, u Kantonu Sarajevo je 51 novozaražena osoba, u Kaknju sedam, u Kiseljaku četiri, u Travniku tri, iz Zavoda za zbrinjavanje mentalno invalidnih lica - Drin pozitivna su četiri testa, dvoje novozaraženih je u Tešnju, dok je u Zenici, Visokom, Doboj-Jugu, Maglaju, Bugojnu i Jajcu po jedna novozaražena osoba. 

U KCUS-u je trenutno hospitalizirano 205 bolesnika koji su pozitivni na Covid-19, 39 pacijenata nalazi se na intenzivnoj njezi.

Prema informacijama iz KCUS-a, na koronavirus pozitivno je 87 uposlenika, dok su 44 u samoizolaciji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...