MOŽE LI MU IKO IŠTA: OHR nema dilemu kada govori o Milanu Tegeltiji

"On mora podnijeti ostavku."

  • Mini market

  • 04. Dec. 2020  04. Dec. 2020

  • 0

Jučerašnja rasprava u Visokom sudskom i tužilačkom vijeću potvrdila je stav OHR-a od 27. novembra da predsjednik VSTV-a mora podnijeti ostavku na tu funkciju, potvrđeno je danas za N1 iz OHR-a.

Kako je navedeno iz ove institucije, bio bi to značajan korak ka obnovi integriteta i reputacije same institucije, što je pitanje koje je, također, naglašeno i u posljednjem komunikeu Vijeća za implementaciju mira 2. decembra.

Na sjednici je doneseno nekoliko zaključaka, između ostalih i onaj da Tegeltija ''treba razmotriti podnošenje ostavke''.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...