GOLA PRED KAMERAMA: Khloe Kardashian kao od majke rođena

Nakon što je latino diva Jennifer Lopez za potrebe promocije svog novog singla odlučila skinuti suvišne krpice, za sličnim načinom promocije povela se i 36-godišnja reality zvijezda Khloe Kardashian.

  • Show

  • 05. Dec. 2020  05. Dec. 2020

  • 1

Članica najpoznatije reality porodice na svijetu upravo je na društvenim mrežama najavila lansiranje linije obuće za vlastiti modni brend "Good American", podijelivši fotografije modne kampanje na Instagramu.

Na objavljenim fotografijama, 36-godišnju zvijezdu u ulozi modela javnost je tako mogla ugledati u potpuno ogoljenom izdanju.

Na jednoj od njih strateška mjesta prekrila je modelom čizmi od satena koje dužinom sežu do bedara, dok je na drugoj objavljenoj fotografiji pozirala u toplesu noseći crne tange uz čizme sličnog dizajna.

Svi predstavljeni modeli iz njezine kolekcije stižu u širokom rasponu veličina te uključuju takozvani Cloud Sole potplat i ergonomski dizajnirane potpetice na kojima je brend "Good American", u suvlasništvu reality zvijezde, navodno radio dvije godine.

Cijene njezinih cipela kreću se od 150 do 400 eura, koliko koštaju predstavljeni modeli čizama.

alt

alt

alt

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...