OVO SU ZVANIČNI PODACI CIK-a ZA SKUPŠTINU GRADA BANJALUKA: Najviše mandata osvojio je...

Po jedan odbornički mandat u banjalučkoj Skupštini imaće Srpska demokratska stranka i Narodni pokret “Banjaluka zove”.

  • Politika

  • 05. Dec. 2020  

  • 1

Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik osvojio je devet mandata u Skupštini grada Banjaluka, a na drugom mjestu je Partija demokratskog progresa (PDP) sa sedam osvojenih mandata, pokazali su utvrđeni rezultati Centralne izborne komisije (CIK) BiH.

Socijalistička partija Srpske “Budućnost Srpske” i Ujedinjena Srpska osvojili su po tri mandata, a Demokratski narodni savez, Demokratski savez DEMOS i Socijalistička partija po dva.

Po jedan odbornički mandat u banjalučkoj Skupštini imaće Srpska demokratska stranka i Narodni pokret “Banjaluka zove”.

Kandidat grupe građana Saša Čudić osvojio je mandat kao predstavnik nacionalnih manjina, piše SRNA.

Draško Stanivuković, kandidat Partije demokratskog progresa za gradonačelnika Banjaluke, osvojio je 52.932 glasova ili 54,43 odsto, a Igor Radojičić ispred koalicije predvođene SNSD dobio je 44.324 ili 45,57 odsto glasova.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...