DIRLJIV SUSRET: Željko Joksimović posjetio Jadranku Stojaković

Dugo su razgovarali o njenom zdravstvenom stanju a onda su, naravno, nastavili o muzici.

  • Društvo

  • 17. Avg. 2015  18. Avg. 2015

Jedan od najpopularnijih muzičara sa ovih prostora Željko Joksimović posjetio je Jadranku Stojaković u penzionerskom domu u Banjaluci.

Susret je bio veoma dirljiv. Jadranka ga je dočekala u suzama. "Jadranka pa je l' moguće da se mi tek sad upoznajemo", rekao je Željko kad je ugledao.

Dugo su razgovarali o njenom zdravstvenom stanju a onda su, naravno, nastavili o muzici.

"Moraš više da radiš sa mladima, bio si sjajan mentor", rekla mu je Jadranka. Željko je više puta kandidatima govorio da treba da slušaju kako pjeva Jadranka i da probaju tako da pjevaju jer je ona prva uvela specifični balkanski ukras u pjesmama koje nisu narodne.

"Bio sam zaista dirnut s jedne strane i veoma počastvovan jer sam upoznao jednu takvu zvezdu kakva je Jadranka. Iako je bolest jako teška i onemogućava je da se kreće, čak i da dugo sedi, ona nije klonula duhom. Naprotiv, zrači i puna je optimizma. Ja sam joj predložio da organizujemo veče njene muzike. Trenutno, ona mora najviše da leži ali čeka se terapija koja bi mogla da joj omogući da više sedi i obećala mi je da ćemo to tada uraditi", rekao je Željko.

Joksimović ima veliki solistički koncert 19. augusta u Banjaluci na gradskom stadionu. Priprema spektakl i time počinje veliku koncertnu turneju nakon izdavanja novog CD-a.

Vezane vijesti

trenutak ...