MALA ŠKOLA SEKSA: Seksolozi savjetuju top 10 seksualnih poza za snažniji orgazam

Američki seksolozi otkrivaju na koji način je najbolje stimulirati partnericu kako bi doživjela snažan orgazam

  • Šareni svijet

  • 19. Sep. 2016  19. Sep. 2016

Jedan od prvih koraka za uspješan kraj, je prema mišljenju stručnjaka, erotska masaža, koja se smatra izvrsnom predigrom, a koja bi trebala dodatno opustiti partnericu.

10. Misionarski položaj

Odranije je poznato kako je jedan od najsigurnijih načina ženskog orgazma stimilacija klitorisa, a seksolozi nakon toga savjetuju primjenu misionaskog položaja, u kojem partnerica partnera čvrsto obuhvaća nogama.

9. U stojećem stavu

Iako je za mnoge prakticiranje seksualnog čina u stojećem stavu čista egzotika, seksolozi tvrde da ključnu ulogu u obostranom orgazmu partnera igra i gravitacija, koja umnogome pomaže kod penetracije.

8. Izravna stimilacija

Ovaj je položaj kod stručnjaka okarakteriziran kao pun pogodak, a u praksi muško spolovilo izravno stimulira partneričin klitoris.

7. Misionarski položaj i masaža stražnjice

Seksolozi ovaj položaj savjetuju fleksibilnijim partnerima, a pored toga preporučuju i masažu stražnice koja djeluje opuštajuće i stimulirajuće.

6. Otvaranje klitorisa

Stručnjaci tvrde kako klitoris može biti sramežljiv, te da je ponekad potrebno više truda kod partnera kako bi partnerica bila potpuno stimulirana. Američki seksolozi predlažu stimulaciju prstima i ustima.

5. Leptir

Ovo je jedan od najjednostavnijih seksualnih položaja koji osigurava vrhunac partnerici.

Položaj leptir postiže se tako što partnerica legne na rub kreveta dok partner stojeći penetrira. Ona tada treba staviti noge na partnerova ramena i nagnuti se malo prema gore. Na taj način, partnerica dobiva punu stimulaciju.

4. Na stolu

Položaj sličan kao leptir, samo što se ovoga puta umjesto kreveta koristi stol kao mjesto seksualnog čina.

3. Prsten

Kao što i ilustracija otkriva, riječ je o stimulaciji njega.

2. Škare

U tom položaju partnerica sjedi na partneru s jednom nogom sa strane.

1. Otvoreni položaj

Konačno, ovdje je najuzbudljiviji dio. Seksolozi ga nazivaju „Otvori s,e Sezame“. Partneričine noge su na partnerovim ramenima držeći ga za gležnjeve. (SB)

loading...

Vezane vijesti

trenutak ...