TODORIĆ RASPRODAJE IMOVINU U HRVATSKOJ: Mueller trgovina preuzima Kozmo

Prva Kozmo drogerija otvorena je 2005. godine u Zagrebu, a sada, kako navode na svojim stranicama, imaju 70 prodajnih mjesta i više od 400 zaposlenih.

  • Ekonomija

  • 03. Jan. 2017  03. Jan. 2017

Mueller  trgovina Zagreb i Konzum potpisali su ugovor prema kojem će Mueller preuzeti trgovačko poslovanje drogerijskom robom koje je Konzum obavljao u specijaliziranim prodavaonicama pod brendom Kozmo, izvijestili su u utorak iz Konzuma.

"U skladu s najavljenom poslovnom strategijom snažnog fokusa na osnovnu djelatnost, donesena je odluka o izlasku Konzuma iz segmenta drogerija. Vjerujem da smo u drogerijskom lancu Mueller pronašli pouzdanog partnera koji će na zadovoljstvo naših potrošača u narednom razdoblju dodatno razvijati drogerije i njihovo poslovanje.

Konzum će kao tržišni lider, u 2017. godini koja je ujedno i godina obilježavanja Konzumovog 60-tog rođendana, i dalje raditi na ukupnom unapređenju svog poslovanja", izjavio je Slavko Ledić, predsjednik Uprave Konzuma.

Prva Kozmo drogerija otvorena je  2005. godine u Zagrebu, a sada, kako navode na svojim stranicama, imaju 70 prodajnih mjesta i više od 400 zaposlenih, prenosi Index. 
 

trenutak ...