AMERIČKI ŽIVOT NEKADA POPULARNE PJEVAČICE: Tajči je 90-tih pjevala "Hajde da ludujemo", a danas radi u zatvoru

Tatjana Matejaš Cameron se posvetila duhovnoj glazbi, radi u popularnom showu 'Waking up in America i piše kolumnu za Huffington Post

  • Estrada

  • 05. Jan. 2017  05. Jan. 2017

Tatjana Matejaš Cameron, javnosti poznatija kao Tajči, proslavila se 90. godine kada je na Jugoviziji u Zadru pobijedila s pjesmom 'Hajde da ludujemo' poslije čega je tadašnju Jugoslaviju predstavljala na Pjesmi Eurovizije i osvojila 7. mjesto.

 

Samo dvije godine kasnije otišla je u Ameriku gdje se udala za producenta Matthewa Camerona. Danas se posvetila duhovnoj glazbi, radi u popularnom showu 'Waking up in America", piše kolumnu za Huffington Post, no tu joj nije kraj. Naime, pored svega, radi i u ženskom zatvoru, piše portal carice.eu.

 

Oslobodila sam se straha da ja, sama po sebi, nisam dovoljno dobra, jaka, pametna i talentirana. Otpustila sam laži onih koji su me u to uvjeravali - objasnila je Tajči.

 

Dodala je da je ponosna što je bez straha rekla 'da' ženama koje su preživjele zlostavljanja, trgovinu seksom, ovisnosti o drogi.

 

- Nadahnjuju me hrabre žene koje se ne srame priznati patnje kroz koje su prošle, koje podižu druge žene bez kritiziranja i s puno razumijevanja, koje se ne guraju u prve redove ali koje su uvijek spremne zakoračiti na frontu i pomoći drugima - zaključila je Tajči koja je u zatvoru u ulozi mentorice.

 

Kako kaže, njezina najznačajnija promjena je ta što napokon ima svoje 'ja' te se oslobodila straha od kritičara i onih kojima je davala za pravo da je određuju svojim mišljenjima i očekivanjima.

 

trenutak ...