POSVETIO JOJ SVE SVOJE PJESME: Pogledajte kako izgleda Bajagina supruga Emilija

Bajaga je uvijek isticao da je Ema stvorena za njega, jer je imala razumijevanja za njegov posao. Inače njihova ljubavna priča je počela u jednom autobusu u Zemunu

  • Estrada

  • 16. Feb. 2017  16. Feb. 2017

Momčilo Bajagić Bajaga i supruga Emilija su u braku od 1989., a prije toga su se zabavljali sedam godina. Naredne godine dobili su sina Marka, a osam godina kasnije i kćerku Anđelu.

 

Bajaga je uvijek isticao da je Ema stvorena za njega, jer je imala razumijevanja za njegov posao. Inače njihova ljubavna priča je počela u jednom autobusu u Zemunu. Kako je jednom prilikom priznao, sve svoje pjesme je posvetio Emi.

 

- Veza kao veza nikada nije bila u iskušenju, ali Emi svakako nije bilo lako. Kad si javna ličnost, svakakve stvari o tebi se pojavljuju u medijima. Ema je to stvarno dobro podnela, naročito tih prvih godina našeg zabavljanja, koje su bile najluđe.

Mi nismo mogli da idemo na letovanje negde gde idu svi. Meni je najgluplja fora bila da govorim kako nemam devojku da bi me curice jurile. Ljudi te vole zbog muzike. Da nisam pravio dobre pesme, ne bi me ni voleli - rekao je prije nekoliko godina Bajaga u intervjuu za "Novosti".

 

trenutak ...