"FRLJOKA" U MEĐUGORJU: HDZ će predložiti Gospu za funkciju u ERONET-u, Pošti, ili RAK-u?!

Reporter "Frljoke" u Međugorju naišao je na zid šutnje među stanovnicima od kojih je tražio komentar izjave biskupa Perića, kao i najavu dolaska specijalnog izaslanika Vatikana u ovoj grad.

  • Frljoka

  • 28. Feb. 2017  28. Feb. 2017

Hrvatsko narodno vijeće, pod predsjedanjem dr. Bože Ljubića, danas na zatvorenoj sjednici u Međugorju analizira situaciju koja je nastala nakon što je Ratko Perić, biskup mostarsko-duvanjski, ponovio svoje poznate stavove u ukazanju Gospe u ovom hercegovačkom gradiću. "Gospa se nikada nije ukazala u Međugorju", kazao je biskup Perić i izazvao šok i nevjericu među vjernicima.

Reporter "Frljoke" u Međugorju naišao je na zid šutnje među stanovnicima od kojih je tražio komentar izjave biskupa Perića, kao i najavu dolaska specijalnog izaslanika Vatikana u ovoj grad.

Ankica P. (69) koja je godinama radila kao pomoćnica vidjelice, uznemireno je odbila komentar kazavši samo da ovim gradićem ponovo vladaju strah i represija i da se posljednjih nedjelja vrzmaju nepoznate osobe u "kožnim hobitima koji privode i ispituju sve koji su vidjeli Gospu, što podsjeća na neka davna vremena".

Josip M. , vlasnik pansiona, žali nam se crkvene osobe traže od njega dokumentaciju koja bi eventualno potvrdila da je Gospa tokom čestih boravaka odsjedala upravo u njegovom objektu. "Baš kao da je Gospa
obična turistkinja koja ostavlja osobna dokumenta i prijavljuje se u knjigu gostiju. Odnijeli su mi svu dokumentaciju, a odnijeli bi i fiskalnu kasu da sam je posjedovao", žali se Josip.

Grupa za šalu raspoloženih mladića kojie smo zatekli dok ispijaju kavu u bašti kafića "Križni put" rekli su nam da je "Gospa otprilike k'o Treći entitet, nema je, a u stvari je sveprisutna. Razumiš, novinar? Ne znam, dokle će ovo ići, samo još da nas tiraju da umjesto Hvaljen Isus pozdravljamo sa Hvaljen ISIL"!

Stariji gospodin kratko nam je rekao kako će "Gospe sigurno biti, ako se o tome dogovore sva tri naroda i ako niko ne bude nikoga majorizirao".

Sjednica Hrvatskog narodnog vijeća još traje i nije najavljeno obraćanje medijima, niti službeno saopćenje. Iz krugova bliskih HDZ-u saznajemo da bi Gospa, u skladu sa svojom stručnom spremom i radnim iskustvom, mogla biti kandidat ove stranke za jedno od čelnih pozicija u ERONET-u, ili Hrvatskim poštama. Pominje se i upražnjenoi mjesto u Regulatornoj agenciji za komunikacije (RAK)

NAPOMENA: Tekst je satiričnog karaktera.

loading...

Vezane vijesti

trenutak ...