BALAŠEVIĆ ŠOKIRAO FANOVE: Odlučio je da svom omiljenom folk pjevaču Topalku napiše pjesmu

"Đole je moj idol, čiji rad oduvek poštujem. Nisam verovao kad smo se čuli! Mislio sam da se neko šali sa mnom", rekao je novinarima oduševljeni Milan Topalović Topalko

  • Estrada

  • 17. Apr. 2017  17. Apr. 2017

Đorđe Balašević i srbijanski folk pjevač Milan Topalović Topalko postali su najbolji ortaci! Kako Kurir saznaje, Panonski Mornar i folker upoznali su se prošle nedjelje i odmah se sprijateljili, iako se dotad nikad nisu čak ni sreli!

 

Đole je bio oduševljen Topalkom, pa se raspitao za njegov broj telefona i pozvao ga da dođe kod njega u goste.

 

- Balašević je Topaloviću najveći idol i uvek je govorio da bi voleo da jednog dana sarađuje s njim. Đole je čuo da ga Topalko hvali na sva usta, pa je odlučio da kontaktira s njim. Pozvao ga je i rekao mu da bi voleo da dođe kod njega u Novi Sad da ga ugosti.

 

Milan je bio šokiran, mislio je da se neko šali s njim, ali je ipak odmah krenuo u Novi Sad da bi se uverio u to. Kad je video da ga dočekuje Balašević glavom i bradom, umalo nije doživeo infarkt. Đoletova supruga Olja napravila je ručak i zaista su ih domaćinski ugostili. Pričali su i o tome da Đole Topalku napiše pesme – kazao je sugovornik Kurira.


- Đole je moj idol, čiji rad oduvek poštujem. Nisam verovao kad smo se čuli! Mislio sam da se neko šali sa mnom. Otišao sam kod njega kući, gde su nas Đole i njegova supruga Olja sjajno ugostili - rekao je Topalko i pohvalio se da će mu Balašević uraditi nove pjesme:


- Pričali smo i o poslu, tako da će mi on najverovatnije uraditi neke pesme. Ako se to desi, ja ću biti najsrećniji čovek, kazao je pjevač.

trenutak ...