DIVAN SPOJ UKUSA: Recept za paštetu od gljiva...

Vrijeme pripreme do 45 minuta

  • Gastro

  • 20. Apr. 2017  20. Apr. 2017

  • 0

Propržite luk i vrganje, dodajte začine i vino, te sve zajedno pomiješajte sa senfom, namazom od sira i puterom.

 

Priprema:

 

  1. Propržite luk na ulju. Kad dobije boju, dodajte usitnjene vrganje. Začinite vegetom pa umiješajte peršun, celer i vino. Pržite 30 minuta. Maknite s vatre i malo ohladite.
  2. Prebacite smjesu u mikser i usitnite dok ne dobijete jednoličnu smjesu. Pomiješajte sa senfom, namazom od sira i puterom. 

 

Paštetu poslužite s tostiranim hljebom.

 

I, uživajte!;)

 

(SB/Gastro.me)

 

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...