ŠARENO I UKUSNO: Recept za rižoto od cvekle

Vrijeme pripreme do 90 minuta

  • Gastro

  • 10. Jul. 2017  10. Jul. 2017

  • 0

Pripremite rižoto na malo drugačiji način i u malo drugačijoj boji.

Priprema:

  1. Cveklu ogulite, narežite na kriške, prelijte kašikom ulja i pecite 60 minuta na 180°C. Na ulju i puteru prodinstajte luk i bijeli luk, ubacite rižu pa kuhajte polivajući vrućim bujonom i vinom.
  2. Cveklu zgnječite u pire i umiješajte u rižo dodajući parmezan.

Prijatno!;)

(SB/vijesti.me/Gastro.me)

loading...

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...