OD AMATERA DO PROFESIONALCA: Napravite prženice bez jaja prema našem receptu

Idealni recept za doručak, a može se na brzinu pripremiti i kao međuobrok

  • Gastro

  • 25. Sep. 2017  25. Sep. 2017

  • 0

SASTOJCI

 

- brašno

- biljno mlijeko

- himalajska sol

- bosiljak

- majčina dušica

- papar

- kurkuma

- češnjak u prahu

- -sušeni kvasac

- svježi vlasac

- ulje

 

PRIPREMA

 

Pomiješati sastojke, umočiti kruh, te pržiti na ulju.

 

(SB/Coolinarka)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...