JEDNOSTAVNO, ZA CARSKU GOZBU: Recept za sultan biftek, kojem je teško odoljeti...

Jaje se stavi na gotov biftek, pa se preko svega prelije paradajz sos na podlozi od dinstane riže

  • Gastro

  • 05. Okt. 2017  05. Okt. 2017

  • 0

SASTOJCI:

 

biftek

jaje

sirće

paradajz sos

dinstana riža

 

 

PRIPREMA:

 

Ispeče se biftek na žaru. 

Za to vrijeme se pošira jedno jaje (razbiti jaje i spustiti u ključalu vodu, kojoj je dodato sirće). 

Jaje se stavi na gotov biftek, pa se preko svega prelije paradajz sos na podlozi od dinstane riže.

 

Može li jednostavnije? Teško.

 

U svakom slučaju, prijatno!

 

(SB/Bosanskikuhar.ba)   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...