MOŽE I U TAVI, AKO JE ROŠTILJ DALEKO: Subotnji recept za leskovačke čevapčiće

Delikates za sve one koji vole ljuto

  • Gastro

  • 14. Okt. 2017  14. Okt. 2017

  • 1

SASTOJCI:

1kg junećeg mljevenog mesa

20g soli

tri glavice crvenog luka sitno isjeckanog

tri čehna bijelog luka

jedna ljuta papričica

malo bibera

malo peršunova lista

PRIPREMA:

Vrlo jednostavno. Sve sastojke pomiješati. Pa onda sve izmiješati i formirati čevapčiće po vlastitoj želji.

Delikates za sve one koji vole ljuto.

Ipak je to recept iz Leskovca.

(Bosanski kuhar/Slobodna Bosna)

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...