PAPRIKE PUNJENE KAJMAKOM: Uglavnom predjelo, ali nekome i glavno jelo

Očistite paprike i punite ih masom koju ste umutili od kajmaka, sira i jaja

  • Gastro

  • 17. Okt. 2017  17. Okt. 2017

  • 0

SASTOJCI:

 

šest paprika babura

150g ovčijeg sira

150g kajmaka

dva jajeta

 

PRIPREMA:

 

Očistite paprike i punite ih masom koju ste umutili od kajmaka, sira i jaja. Poredajte ih u podmazanu manju tepsiju.

Stavite u rernu i pecite na umjerenoj vatri. Služite ih dok su tople.

 

Prijatno! 

 

(Bosanski kuhar/Slobodna Bosna)

 

 

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...