PRVO NEKOLIKO GLAVICA, PA ONDA NA POSAO: Znate li stvarno kako se sjecka luk? Ako ne znate, evo, ovako...

Sa portala Gastro.hr zamolili su devet amatera koji vole kuhanje i dobru hranu da nasjeckaju luk, a onda su doveli profesionalnog kuhara da im pokaže kako se to zbilja radi

  • Gastro

  • 06. Mar. 2018  06. Mar. 2018

  • 0

Sjeckanje luka, zasigurno već znate, svakodnevni je zadatak za sve one koji vole kuhati.

Na portalu Gastro.hr upustili su se u malo istraživanje ne bi li otkrili kako se zbilja sjecka luk, a vama preostaje samo da pripremite dasku i nekoliko glavica luka, pa se bacite na vježbanje kako biste sjeckali kao ovaj profesionalni kuhar te svaku pripremu jela pretvorili u pravu igru.

Kako je izgledao njihov eksperiment, pogledajte u videu u nastavku:

(Gastro.hr/SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...