OVO JE ČISTA PATOLOGIJA: Novinari „Financial Timesa“ intervjuisali Vučića u njegovoj kancelariji i otkrili jeziv detalj...

Kolege iz beogradskog Noizza vele da „ako neko do sad i nije verovao da nas uvek budno oko uvek budnog Aleksandra Vučića sve vreme posmatra, nakon njegovog novog intervjua za 'Financial Times' više nema ni trunke sumnje"

  • Politika

  • 16. Maj 2018  16. Maj 2018

Novinari ovog uglednog britanskog lista posjetili su kancelariju predsjednika Srbije i prvo što im je zapalo za oko je stvarno jeziv detalj.

„Devet televizijskih ekrana u njegovoj kancelariji sugeriše da je on čovjek koji prati sve - i svakog.

Neki strahuju da bi mogao postati novi Viktor Orban, mađarski lider koji je od liberala postao nacionalista, koji se povinovao pravilima EU za dobijanje članstva samo da bi je napao iznutra.

Ta paralela, kaže Vučić, '99 posto je s*anje'“, navodi FT. I, da, za slučaj da vam ovo „s*anje“ bode oči, to je stvarno njegov citat. To je rekao. Tim riječima.

No, kolege iz FT-a nisu htjele (ili smjele) novinarima Noizza prenijeti šta se tačno dešava na monitorima, ali znajući Vučića, kažu oni, „možemo da pretpostavimo da sigurno ne gleda reprize 'Prijatelja' - pre će biti da su tu neki 'Neprijatelji'“.

(D.B.)

Vezane vijesti

trenutak ...